Dinie de Zeeuw

Met aquarel kleurpotloden kun je alle kanten op. Iedereen heeft zijn eigen stijl en voorkeuren. De ene houdt ervan om natuurlandschappen te tekenen. De andere tekent liever mensen of dieren.

Op zoek naar creatieve mensen en mooie tekeningen ben ik (Bart) bij www.dierentekeningen.nl terecht gekomen. Deze website bleek van kunstenares Dinie de Zeeuw, ook te vinden op www.diniedezeeuw.nl

Dinie tekent veelal dieren en werkt ook als illustrator voor kinderboeken. Ook heeft ze een aantal tekeningen laten zien die meer cartoon- en fantasieachtig zijn. Iets heel anders maar ook erg interessant!

We waren erg benieuwd wat Dinie van onze potloden zou vinden en of ze ook met onze potloden iets moois kon maken. Ieder aquarel kleurpotlood heeft zijn eigen voor en nadelen en gelukkig is Dinie erg te spreken over onze kleurpotloden.

Met de potloden van Martinus heeft ze onderstaande tekening gemaakt. Een wit veulen.

IMG_20170130_113235

Wij van Martinus vinden hem erg mooi. De tekening laat zien wat er mogelijk is met onze aquarelpotloden.

Via deze link kan iedereen zien hoe Dinie de tekening heeft gemaakt. Stap voor stap legt ze uit hoe ze te werk gaat en waar je op moet letten tijdens het tekenen met aquarel kleurpotloden

Als je dit ook wilt leren kun je dat het beste aan Dinie zelf vragen. Ze geeft cursussen en workshops waar jong en oud aan mee kan doen. Meer informatie hierover vind je op http://diniedezeeuw.nl/cursussen/.

Uiteraard kan je bij ons de potloden vinden. De voorraad gaat erg snel maar als je op zoek bent naar mooie potloden kun je ze uiteraard in onze webshop vinden.

Iedereen veel tekenplezier!!

 

Groet,

Bart

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie