Lineke Lijn

Wij vinden het leuk om creatief bezig zijn leuk! Hopelijk jij ook, en met ons gelukkig ook nog veel anderen mensen. Heel veel anderen kan ik wel zeggen. Het is altijd een positieve verassing om te vernemen hoeveel mensen het leuk vinden om te tekenen.

Twee weken geleden ben ik (Bart) via Youtube een kunstenares tegengekomen, Lineke Lijn. Ze maakt hele mooie dingen en ik raad iedereen aan om haar youtube kanaal te bekijken.

https://www.youtube.com/channel/UCg_VnlKCBfR7n78FsSx39pw

Lineke is ontzettend enthousiast over onze Aquarel Kleurpotloden en heeft op haar Youtube kanaal filmpjes waar ze laat zien wat er allemaal mogelijk is met onze aquarel kleurpotloden.

Je kan op haar kanaal stap voor stap meekijken en luisteren naar hoe je een mooie tekening kan maken met aquarel kleurpotloden.

https://www.youtube.com/watch?v=1yI9QGXb0tY

Lineke geeft ook af en toe cursussen. De informatie over haar volgende cursus zal ik, zodra deze bekend is, ook hier delen. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Geen kunstenaar zonder werk natuurlijk! Hieronder kun je een aantal van haar werken vinden:

42d4f33c611b6314a923164066ee11a4-dauojrf  winter_landscape_in_watercolor_pencils_tutorial_by_lineke_lijn-davc01y

Op haar website vind je nog meer werk  http://lineke-lijn.wixsite.com/website en dit is haar Deviant Art profiel http://lineke-lijn.deviantart.com.

Lineke heeft ons een hoop geleerd over ons eigen product. Waarom onze potloden goed werken, hoe ze de kleuren test en wat we nog kunnen verbeteren. Los daarvan was het ook gewoon erg gezellig om samen met haar en haar man te overleggen en te praten over de verschillende tekentechnieken.

Wij zijn blij dat we met Lineke er een Martinus fan bij hebben. Lineke Lijn heeft er ook een fan bij en als een echte fan deel ik graag mijn favoriete werk van haar met jullie:

ec35a8ec1d7b15ad457382c2fdfcbf17-dab7g7i

Muziek en tekenen verpakt op een artistieke manier. Erg mooi!!

Wil je meer over haar leren en weten? Check haar kanaal… That is where the magic happens:

https://www.youtube.com/channel/UCg_VnlKCBfR7n78FsSx39pw

Groet,

Bart

Geef een reactie